Miraflex II

Партньорите ни от Windmoller & Holscher завършиха инсталацията на новата 8 цветна печатна машина.

от декември 2021

SOMA PLUTO III 2

от февруари 2019

Super Combi 4000

Партньорите ни от Nordmeccanica започнаха инсталацията на кашираща машина със секция за колд сийл.

от август 2017

Miraflex АМ

Партньорите ни от Windmoller & Holscher завършиха инсталацията на новата 8 цветна печатна машина.

от февруари 2017

KODAK FLEXCEL NX

GED напълно оборудваха новия ни отдел за фотополимерни плаки. Обзаведохме се с най-прецизния лазер и възможно най-новия софтуер.

от декември 2016

SOMA PLUTO III

от юни 2015

25
години

СТИКО 90 ПРАЗНУВА ЧЕТВЪРТ ВЕК

юни 2015

назад
напред

Стико-90 ЕООД е позната на пазара повече от 25 години, като един от водещите и надеждни производители на гъвкави опаковки. Фирмата ни е фокусирана основно върху производството на широка гама многоцветни опаковки – еднослойни, дуплекс или триплекс фолио ламинати. Наша цел е да осигурим възможно най-високо качество на услугата, която гарантира пълна удовлетвореност на клиенти ни.

Дейността на фирмата е насочена към производителите на захарни, шоколадови, тестeни изделия, насипни продукти, продукти за лична хигиена, замразени продукти, бутилиращи компании и към всички онези, които търсят опаковки отговарящи на най-високите изисквания на конкурентна цена.

Имаме амбицията да уверим нашите клиенти, че предлаганият от нас продукт напълно отговаря на техните изисквания и на най-строгите параметри за качество.

Нашите специалисти ще ви помогнат безплатно с проектирането, предпечата и безпроблемното пакетиране.


Стико-90 е специализирана в производството на еднослойни, многослойни опаковки и етикети в различни комбинации. Нашите специалисти ще ви предложат комбинации от прозрачни, перлени и метализирани BOPP, PET, СРР, PE, AL, EVOH в зависимост от изискванията за опаковане на продукта.




Свържете се със специалистите ни,
за да поговорите за
вашата перфектна опаковка.